МИС - Х

Електрогрејачи

ГРЕЈАЧИ ЗА ИНДУСТРИЈА И СПЕЦИЈАЛНА НАМЕНА Телефон/Факс: ++389 (0) 33 270 141 | ++389(70) 920 756

Read More

МИС - Х & Електрогрејачи

Угостителска опрема и пекарство

Грејачи за угостителска опрема и пекарство..

Read More

МИС - Х & Електрогрејачи

Домаќинство и широка потрошувачка

Греачи за Домаќинство и широка потрошувачка.

Read More

pocetna11pocetna22pocetna33pocetna44

Индустриска и 

   специјална намена       

Домакинство

широка потрошувачка 

  Угостителска опрема

и пекарство

Мис Х - Компанија за

Електрични грејачи  


tab1

За компанијата

 

Ние сме компанија за Производство на Електрични Цевни Грејачи, лоцирани во Пробиштип, и сме единствена Фабрика во Македонија од ваков тип што имаме целосен и заокружен процес на производство на електрични грејачи...

Повеќе

Производи

  • Грејачи за индустриска и специјална намена
  • Грејачи за угостителска опрема и пекарство
  • Грејачи за домаќинство и широка потрошувачка

Повеќе

Квалитет & Сертификати

  • Галерија на производи
  • Сертификати

Повеќе

Квалитет

Во нашето производство големо внимание посветуваме на изборот на висококвалитетни репроматеријали  со кои работиме,  и пратење на најсовремената технологија за производство на електрични грејачи и соработка со светски познати брендови во оваа дејност.  ..

Повеќе

Контакт информации

Електрогрејачи Мис - Х 

Со Нова Локација
Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141
+389 (0) 70 920 756 
grejaci@yahoo.com

Повеќе

Сакате да соработуваме?

Обезбедување на можности за развој на бизнисот, станете дилер, соработувајте со нас.

Контактирајте не веднаш

Електрогрејачи Мис - Х

Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141 | +389 (0) 70 920 756  |

grejaci@yahoo.com

JoomShaper